ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

NET METERING

Στο Μέλλον με Πράσινη Ενέργεια!

Τι είναι ο ενεργειακός συμψηφισμός;

Ο συμψηφισμός παραγόμενης-καταναλισκόμενης ενέργειας (γνωστός με τον όρο net-metering) αποτελεί ένα από τα εργαλεία προώθησης της αυτοπαραγωγής και ιδιοκατανάλωσης με ΑΠΕ. Το net-metering επιτρέπει στον καταναλωτή να καλύψει ένα σημαντικό μέρος των ιδιοκαταναλώσεων μέχρι και 100% αυτών, ενώ παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το δίκτυο για έμμεση αποθήκευση της πράσινης ενέργειας.

Ο όρος “net” προκύπτει από το γεγονός ότι η χρέωση/πίστωση του καταναλωτή αφορά στη διαφορά μεταξύ καταναλισκόμενης και παραγόμενης ενέργειας σε μία ορισμένη χρονική περίοδο, η οποία συνήθως είναι ετήσια.

Η Renko Energy, με μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών, έχει την τεχνογνωσία να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μελέτης, προμήθειας και εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε οικιακά, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα μέσα προκειμένου να προτείνει την καλύτερη τεχνοοικονομική λύση βάσει του ενεργειακού προφίλ της κατοικίας ή της επιχείρησης που αναλαμβάνει.

Επικοινωνήστε μαζί μας, χωρίς περαιτέρω δέσμευση, για να σας δώσουμε την λύση που ικανοποιεί τις ανάγκες σας.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο στον παρακάτω σύνδεσμο Ενημερωτικό του Συνδέσμου Εταιρειών Φωτοβολταϊκών

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Αρχική
Κατάστημα
Ο λογαριασμός μου
0 προϊόντα Καλάθι