ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ΡΕΝΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ιδρύθηκε το 2018 με έδρα τη Λάρισα με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στη μελέτη και την κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων όσο και στη συντήρηση τους.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Παπαγεωργίου Σ. Χρήστος, γεννημένος τον Απρίλιο του 1976 στα Τρίκαλα, Θεσσαλίας. Είναι απόφοιτος της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΕΜΠ στα Τεχνοοικονομικά Συστήματα. Απέκτησε την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το ΤΕΕ το 2010 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). 

Από το 2018 έως και σήμερα έχει συνεχόμενη ανοδική πορεία, ολοκληρώνοντας με απόλυτη επιτυχία φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος άνω των 50MWp. 

Συνδυάζοντας την εμπειρία με την κατάλληλη τεχνογνωσία, η επιχείρηση δίνει ολοκληρωμένες λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και αναπτύσσει καινούργιες υπηρεσίες.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Αρχική
Κατάστημα
Ο λογαριασμός μου
0 προϊόντα Καλάθι