Νέα

Η Sunshine Energy παρέδωσε στη Renko Energy 400kWp φ/β πλαίσια Trina, inverter REFUSOL100K & καλώδια DC της KBE

H εταιρεία SUNSHINE ENERGY παρέδωσε εντός χρονοδιαγράμματος το κύριο Φ/Β εξοπλισμό στην εταιρεία RENKO COMPANY ENERGY, η οποία με τη σειρά της ολοκλήρωσε επιτυχώς την κατασκευή ενός Φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 399,99 kWp στην περιοχή της Τερψιθέας Λάρισας.

Για την κατασκευή του Φωτοβολταϊκού σταθμού χρησιμοποιήθηκαν:

i.    1194 φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρείας TRINA SOLAR, τύπου TSM-PE15H ισχύος 335Wp με 144 μισές κυψέλες, 5 Bus Bar, 3 Junction BOX IP68 και διαστάσεις 2024 × 1004 × 35 m, με γνώμονα τη μέγιστη απόδοση των Φ/Β πλαισίων Trina στις υψηλές θερμοκρασίες στο κάμπο της Λάρισας που επιτυγχάνεται λόγω του ιδιαίτερα χαμηλού θερμοκρασιακού συντελεστή τους (- 0.38%/℃) εξαιτίας της χρήσης 144 μισών κυψελών άριστης ποιότητας, 3 Junction Box IP68 και 5 Busbar.

ii.    Οι Γερμανικοί μετατροπείς REFUSOL 100K με τη full έκδοση των ConnectionBox τα οποία περιλαμβάνουν 20 ασφάλειες +/- προστασίας στη πλευρά DC, αντικεραυνικά τύπου I & II τόσο στη πλευρά AC αλλά και στη DC, καθώς και διακόπτη φορτίου τόσο στη πλευρά AC όσο και στη DC.

iii.    Βάσεις στήριξης υψηλής ποιότητας από ειδικό κράμα τιτανίου (υλικό TSM). 

iv.    Γερμανικά καλώδια DC της εταιρείας KBE διαμέτρου 6mm για την ελαχιστοποίηση των απωλειών.

Για την κατασκευή του φωτοβολταϊκού σταθμού η RENKO ENERGY εφαρμόζει αξιόπιστες τεχνικές και στηρίζεται στις αρχές της επιστήμης και της μηχανικής, προσφέροντας κατά αυτό τον τρόπο ένα έργο που θα αντέξει στον χρόνο και θα λειτουργεί με υψηλές αποδόσεις. Γι αυτό το λόγο είναι σε θέση να παρέχει εγγυημένα συμβόλαια αδιάλειπτης λειτουργίας 24/7 των Φ/Β σταθμών που έχει κατασκευάσει διότι διατηρεί στις αποθήκες της στη Λάρισα όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό συντήρησης όπως Inverter REFUsol100K, καλώδια DC και γενικότερο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για άμεση αντικατάσταση σε περίπτωση προβλημάτων.

Η RENKO ENERGY εξειδικεύεται τόσο στην αδειοδότηση και κατασκευή Φωτοβολταϊκών σταθμών όσο και στην συντήρηση τους παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η έδρα της βρίσκεται στη  Λάρισα και δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

Πατείστε εδώ για δείτε το άρθροτης Energy Press.