Νέα

Η Sunshine Energy και η Renko Energy ήρθαν σε συμφωνία για παραδόσεις 7ΜW Inverter REFUsol100K και Trina Solar

Η Sunshine Energy ενδυνάμωσε σημαντικά την θέση της στην εμπορία φωτοβολταϊκών συστημάτων, ύστερα από τη στρατηγική συμφωνία με την Renko Energy όσον αφορά την προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού για έργα συνολικής ισχύος 7MW, στην περιοχή της Λάρισας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, τα εν λόγω έργα έχουν αδειοδοτηθεί από την Renko Energy για λογαριασμό της Ενεργειακής Κοινότητας Ολύμπου.

Κατόπιν αναλύσεων και με γνώμονα το γεγονός ότι πρόκειται για μια επένδυση με 20ετή ορίζοντα αποφασίσθηκε από κοινού να επιλεχθούν υλικά υψηλής και αναγνωρισμένης ποιότητας ως κάτωθι:

  • Τα νέας γενιάς πολυκρυσταλλικά Φ/Β πλαίσια της TRINA τύπου TSM-PE15H ισχύος 345Wp με 144 μισές κυψέλες και 3 junction box IP68, τα οποία εγγυώνται άριστες αποδόσεις σε υψηλή θερμοκρασία καθώς και τα υψηλής απόδοσης μονοκρυσταλλικά TSM-DE17M(II) ισχύος 450Wp με 144 μισές κυψέλες και 3 junction box IP68τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σε εγκαταστάσεις με περιορισμένο χώρο.
  • Οι αξιόπιστοι REFUSOL 100K λόγω της κατασκευής τους στη Γερμανία αλλά και της άμεσης τεχνικής υποστήριξης από το εξειδικευμένο προσωπικό στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τη full έκδοση των ConnectionBox της εταιρείας τα οποία περιλαμβάνουν 20 ασφάλειες +/- προστασίας στη πλευρά DC, αντικεραυνικά τύπου I& II τόσο στη πλευρά AC αλλά και στη DC καθώς και διακόπτη φορτίου τόσο στη πλευρά AC όσο και στη DC.

Η Renko Energy έχει προχωρήσει ήδη στην ανάπτυξη και ωρίμανση Φωτοβολταϊκών πάρκων για ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ισχύος άνω των 50MW, στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Αυτή τη στιγμή διατίθεται στην Ελλάδα μεγάλο stock σε ετοιμοπαράδοτα inverters και Φ/Β πλαίσια:

  • REFUsol 20K συνολικής ισχύος 800 kWp
  • REFUsol 100K συνολικής ισχύος 3 MW
  • Φ/Β πλαίσια FUTURASUN 285Wp 60 κυψελών & 340Wp 72 κυψελών συνολικής ισχύος 1MW
  • Φ/Β πλαίσια TRINA SOLAR TSM-PE15H 345Wp 72 κυψελών συνολικής ισχύος 1MW

Πατήστε εδώ για να δείτε το άρθρο στην Energy Press.